Since you have exceeded either your storage volume of 10 GB or your daily traffic volume of 1 GB you have been automatically upgraded from your RapidSmall to a RapidMedium account. Your total storage space is now 50 GB and you dispose of a daily traffic volume of 5 GB. Furthermore, you will now be able to access our additional feature ?Folder Management? which gives you the opportunity to create your own folders and subfolders. In case of a downgrade your folders will not be deleted. The RapidMedium account costs 20 Rapids per day.
Thank you for using RapidShare. We hope you are happy with our service.
nije to bit ,opstace oni,ljudi se gamjaju za marginalne stvari,stvari koje se tice kurcevitog zivljenja a ne stvaralastvakao orgilnalnog,vec bljedenje orginala na cemu vecina ljudi imaju zahtjeve ,ama nema nista od 70 i 80 tih bivse nam ,izuzetaka je malo reci broj,necu nabrajati ,izuzeci su zajedno,ubi me ovo seve...blblabla...pa riblja corba....pa,sta da napisem,ima ih.utjiecaj ili nije hocu reci trezim jednu "" navodnici posebno,EKV,LAIBACH,PANKR
TE,JEBENU PATKU IDOLI.AZRA STUBLIC, KOLJO" HOCU POVRATAK"povratak iskrenosti,povratak stvaranja,povratak ljudi u stvari ne ljudi vec mase kojaa je izbacila sve megativno osim tolerancije i osjecaja .......a majke ti sta mi bi da cackam,citajte (boli kara mog drugara)tko vas hebe nije onaj koji mene al tu ste/smo.spavam,jedem govna divno stivo za novi broj Common sensa,probiti led,razbiti nacije,pomagati,zivjet prkositi jednoumljjjju(tu san) ali prije svega biti covjek,..laku sta vec,ja san foka,dvdnja
[ Zadnja izmjena Wed Jun 30 2010, 01:01AM ] Sharing is Caring
you have a paid Premium Account at RapidShare.com. We have detected that your Rapids are nearly depleted. Please make sure to purchase additional Rapids if you do not want to lose your (inactive) files stored on RapidShare.
Based on our calculations, your Rapids will be empty in 4.00 days.
To solve this problem, please visit http:bla-bla
If you need assistance, do not hesitate to contact us by e-mail or telephone.